Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kiiara

Kiiara maakte furore met haar debuutsingle “Gold”. Iedereen hield van de specifieke stijl dat ze overhield aan dat nummer. Het was vernieuwend en tegelijk ook super toegankelijk. Maar wat daarna volgde was veel minder! Zowel “Feels” maar vooral “Tennessee” braakten van de commerciële invloeden. Gelukkig grijpt Kiiara nu terug naar haar beginnende succesformule met de nieuwe single. “Intention” zal zoals al haar andere singles weer enkele honderdduizend keren beluisterd worden. Het nummer bevat dan ook de perfecte electro-pop die iedere jongedame (of heer) graag hoort. Kiiara is uniek in de wereld van de pop, toch horen we Oh Wonder of Say Lou Lou een heel klein beetje terug. Het was nooit haar intentie om bekend te worden, maar ze zet toch duidelijk de popwereld op zijn kop.

Facebook
Twitter
SoundCloud

6 oktober 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief