Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single We’re No Heroes

We’re No Heroes is een band afkomstig uit Cardiff, Verenigd Koninkrijk. Eind juli bracht de band hun single “Voodoo” uit dat overal goed werd onthaald. Nu is de band terug met een funky track dat enkele gelijkenissen (de baslijn) vertoond met “Voodoo”. Het nummer heet “Stay Weird” en klinkt erg opgewekt, met een opvallende baslijn die voor een leidraad doorheen het nummer zorgt. Denk hierbij aan Peace, Circa Waves of Swim Deep die samen met Jungle een nummer opnemen en je weet wat je te verwachten krijgt. Het is een typische single dat de huidige generatie Britse bands makkelijk kan vervoegen. Het nummer komt samen met “Voodoo” op een plaatje in November.

Website / Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube

28 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief