Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Feeling

The Feeling is een band afkomstig uit Sussex. In 2006 bracht de band hun debuutplaat “Twelve Stops And Home” uit met de hits “Sewn”, “Fill My Little World” & “Love It When You Call”. Sindsdien bracht de band drie albums uit, maar zoals vele bands met een fantastische debuutplaat werden de opvolgers geen toppers. Het is sinds 2013 geleden dat we nog eens iets van de groep hoorden, dus de nieuwe single zou wel eens een nieuwe wind in het oeuvre van de band kunnen betekenen. Het nummer klinkt zeer fris en herbergt de typische kenmerken die The Feeling op hun debuutplaat naar voren bracht. “Wicked Heart” is de eerste single van hun vijfde album “The Feeling” dat in de lente van 2016 uitkomt. Het artwork (waarvan je een stuk hierboven kan zien) is eerlijk wel iets minder, gelukkig is de muziek iets beter.

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

28 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief