Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pumarosa

Pumarosa is een band afkomstig uit Londen. Het vijftal bracht vandaag hun debuutsingle uit, die maar liefst zeven minuten duurt. Je weet wat ze zeggen: Lange nummers zijn altijd goed, en dit is bij Pumarosa dan ook het geval. Het lied begint zeer raar en onopvallend maar zoals met vele van die epische nummers is die opbouw net het mooie. Als het niet zo’n poppy invloed had gekregen zouden we zelfs durven zeggen dat er hier een Postrock nummer gemaakt werd. Maar daarvoor zijn de gitaren te weinig aanwezig, en de synths te opvallend. Wel zou je zomaar de dood in de ogen kunnen kijken met het horen van dit nummer. Eenmaal deze dodelijke opbouw voltooid is volgt een dansbare, met saxofoon overgoten jam waarop niemand stil kan blijven staan. Denk bij dit nummer aan Jungle, Yeah Yeah Yeahs of Tv On The Radio en je weet dat we bij Pumarosa goed zitten. Laat je dus bespringen door de Puma maar tegelijk tot rust brengen bij de rozen.

Twitter
Facebook
Instagram

17 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief