Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Love+War

Love+War (ja alles moet aan elkaar geschreven worden) is een duo afkomstig uit Nashville. Zoals vele bands uit Nashville is Soul een grote invloed voor hen. Het duo bestaat uit Coury Palermo & Ron Robinson die afzonderlijk buitengewone artiesten zijn. Nu ze samenwerken vallen alle puzzelstukjes samen en spatten de vonken er vanaf. De nieuwe single van de band heet “Leave Room” en klinkt een beetje als Jungle maar dan met die van TV On The Radio aan de zang. Een lekker funky nummer dat perfect past op een mooie dag als vandaag. Het nummer komt op de EP “Hue” die op 19 oktober uitkomt.

Facebook
Twitter
YouTube

10 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief