Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aquilo

Schermafbeelding 2015-09-10 om 20.03.26

Aquilo is een duo afkomstig uit Silverdale, Verenigd Koninkrijk. De groep blonk uit in het maken van intieme Indie-nummers die bij veel mensen kippenvel bezorgden. Maar hun nieuwe single “Good Girl” is iets helemaal anders. Het liedje bevat beats, is funky en doet ons op bepaalde momenten zelfs aan Chromeo denken. Dat is al helemaal iets heel verschillend dan hun vorig werk, maar ook die nieuwe richting klinkt goed bij Aquilo. Het duo slaagt erin om met dit, toch wel, popnummer een breder publiek aan te spreken. Mensen die tot voor kort niet echt fan waren van het duo, zullen nu als vliegen vallen voor hun sound. Maar ook wij zijn fan van deze nieuwe sound die toch nog hun honingzoete en emotionele melodieën bevat, al moet je toch even zoeken.

Website
YouTube
Facebook
Twitter

10 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Aquilo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief