Nieuwe singles

Debuutsingle The Island Club

The Island Club is een muziekgroep afkomstig uit Brighton die bijna een jaar geleden ontstond. De groep ziet hun carrière groots in en heeft daarom voor hun debuutsingle enkele bekende namen (in het milieu) aangetrokken. Geoff Swan (Coldplay, Haim, Ed Sheeran) and Robin Schmidt (Two Door Cinema Club, Ben Howard, The Black Keys) die respectievelijk hun single produceerden en masterden. De eerste single “Paper Kiss” klinkt als een typische indiepop band met invloeden van Two Door Cinema Club, Bloc Party en Passion Pit. Een feel-good nummer met opgewekte synths en catchy gitaren, het bewijst meteen een waarde in het indiemilieu. Conclusie: Als je wil gelukkig worden kan dat perfect, en dit al dankzij een papieren zoen.

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

10 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief