Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Mormor

Mormor is een singer-songwriter afkomstig uit Toronto. Op het internet valt weinig te vinden over de man in kwestie maar als we zijn SoundCloud-profiel mogen geloven heet hij Seth Nyquist. Als je eenmaal over het mysterie van Mormor bent gekomen, dan kom je terecht op een prachtige trip doorheen een rustig landschap. De debuutsingle “Live For Nothing” doet denken aan Youth Lagoon, Sigur Ros en Perfume Genius. Maar bij Mormor komt er wat meer pop aan te pas en klinkt het geluid ook wat voller. Het nummer zou perfect passen in een filmscène waarin het even minder gaat met alle personages. Deze multi-instrumentalist doet alles zelf waardoor we met een wonderschone en tegelijk simpele debuuttrack te maken krijgen.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

https://soundcloud.com/mormormusic_sethnyquist/live-for-nothing

9 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Debuutsingle Mormor”

  1. Pingback: Debuut-EP Mormor |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief