Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Salad Boys

Salad Boys is een trio afkomstig uit Christchurch, Nieuw Zeeland. De band maakt opgewekte, vrolijke, jangelende indie rock met veel gitaren. Ons doet het vooral denken aan Mazes, Veronica Fall of Real Estate. In tegenstelling tot die vorige bands maakt de band minder gebruik van de zang en meer van de gitaren. Op de nieuwe single “No Taste Bomber” is dit zeer duidelijk hoorbaar. Het nummer begint rustig met een gezellig deuntje maar ontaard al snel in een massa aan gitaren. Steeds hetzelfde akkoord aanhouden en toch een leuke melodie creëren. De salade wordt lekker geschud tot een mooi allegaartje. De debuutplaat van de band “Metalmania” komt uit op 18 september via Trouble In Mind Records (Mazes, Mikal Cronin & Ultimate Painting).

Facebook
Twitter
Site

28 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief