Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single James Vincent McMorrow

De Ierse bard met een hoge stem, James Vincent McMorrow, verraste ons met een nieuw nummer deze namiddag. “How To Waste A Moment” is een wel heel erg zomers nummer van den James. Het is het meest opgewekte nummer dat de man tot dusver al maakte, het blijft weliswaar de typische kenmerken van James behouden. Een hoge stem, een nog hogere stem in het refrein en een rustig opbouw. Denk maar eens aan Fink, Bon Iver en Iron & Wine. Maar hoe moet je nu een moment verspillen? Alleszins niet met het nieuwste nummer van James Vincent, want daarin is iedere seconde de moeite waard.

Site
Facebook
Twitter
Tumblr
YouTube

7 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief