Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Foals

De nieuwe single van Foals viel al eens te horen in een live-versie, maar nu is er ook de studio-versie. Zoals te verwachten klinkt die bijna identiek. “A Knife In The Ocean” gooit nog eens een ander geluid in de ring dan vorige singles “What Went Down” en “Mountain At My Gates”. Het nummer klinkt zoals Spanish Sahara en heeft ook dezelfde lengte (zit hier een verband?). Het zijn vooral donkere, diepe gitaren die een ondergang voelen aankomen. Het zal alvast niet de ondergang van Foals zijn want die bewijzen nogmaals hun waarde als Indie Rock band met dit toch wel geweldig, we durven zelfs zeggen “post rock”, nummer. Op het nieuwe album van Foals hoef je niet zo lang meer te wachten, 28 augustus in de winkels!

Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
Website

6 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Foals”

  1. Bumpsforthegoose schreef:

    Voor mij alvast een van dé nummers van 2015! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief