Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Night Flowers

Night Flowers is een dreampopband rechtstreeks uit Londen. De band bestaat uit vijf personen met een vrouw als zangeres. Dit komt hun dromerige sfeer alleen maar ten goede. De nieuwe single van de band heet “Sleep” en is meteen het eerste nummer met de zangeres aan de vocalen. Het past, nog meer dan hun vorige nummers, perfect in de sfeer die ze willen scheppen met hun dreampop. Laten we toppers als Pains Of Being Pure At Heart, Beach House en zelfs Mazzy Star er maar bijhalen. Dit is het geluid dat de band perfect weet te scheppen. Laat je in slaap wiegen door de nachtelijke bloemen. Het nummer komt op 25 september uit via Dirty Bingo Records.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram

29 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief