Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Maccabees

The Maccabees brengen op het eind van deze maand hun vierde album “Marks To Prove It” uit. Van dit album konden we eerder al de titeltrack en “Something Like Happiness” horen. Nu is er kort voor de release van het album ook een derde nummer te beluisteren. “Spit It Out” is een rustiger nummer in vergelijking met de vorige twee nummers. Het liedje komt traag op gang, maar laat zich daarna meteen als een echt Maccabees nummer onderscheiden. Gitaren, de typische stemgeluiden en het contrast tussen refrein en strofes. Op 31 juli kan het volledige album worden beluisterd en gekocht/gedownload. Nog een klein beetje geduld dus.

Site
Facebook
Twitter
Instagram

28 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief