Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Claptone

De Duitse producer Claptone is vooral bekend vanwege zijn “Liquid Spirit” remix van Gregory Porter. Daarnaast draagt hij ook een gouden masker (zoals je hierboven kan zien). Deze anonimiteit bevordert zijn creativiteit. Deze creativiteit zal hij nodig hebben nu hij aan zijn debuutalbum begint. Op dit album zal hij onder meer samenwerken met Nathan Nicholson van The Boxer Rebellion, Clap Your Hands Say Yeah, de Finse muzikant Jimi Tenor en veel meer. De eerste single van het album heet “Puppet Theatre” en daarop zingt hij samen met Peter, Björn and John. Het is een rustig jazzy nummer die een funky invloed krijgt. Het doet ons zelfs denken aan Miike Snow. “Charmer” komt uit op 16 oktober via Different Recordings (het label dat onder meer de carrières van Crystal Castles, Tiga, Crystal Fighters en Vitalic lanceerde).

Facebook
Twitter
YouTube

 

28 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief