Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lewis Del Mar

Het experimentele duo uit Brooklyn, Lewis Del Mar, is terug. Zoals hun naam ook doet uitschijnen is de band effectief afkomstig van de zee, Rockaway Beach om precies te zijn. Dat kent iedereen van het bekende Ramones-nummer. Verder heeft de band niets te maken met de Ramones want hun muziek klinkt net iets experimenteler. Hun eerste single “Loud(y)” werd door iedereen in blogland bejubeld. Vernieuwend zijn ze weliswaar niet, maar hun nieuwe single “Memories” is nog beter dan hun debuut. Hun stijl doet wat denken aan Local Natives, Alt-J en Wu Lyf. Het nummer zelf is een pareltje van formaat, de inleidende stem, de speciale percussie en de tekst maakt van dit alles een topplaat.

Tumblr
Facebook
Twitter
SoundCloud

27 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief