Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles Fuzz

Fuzz, het collectief rond Ty Segall, Chad Ubovich (Meatbodies) en Charles Moothart is terug. Nadat ze in 2013 hun debuutalbum Fuzz uitbrachten komt er nu dus (tegen alle verwachtingen in) een vervolg. Het tweede album zal simpel “II” heten en de eerste twee singles van dat album zijn nu al te beluisteren. “Rat Race” en “Pollinate” heten de nummers en zijn net zoals de vorige Fuzz nummers stevige, naar metal neigende rauwe garagerock nummers met zalige gitaren. Het album komt uit via het fantastische In The Red Records op 23 oktober. De band zakt op 13 augustus ook af naar de Muziekodroom in Hasselt voor een concertje en speelt op 21 oktober op Lowlands, allen daarheen!!

Facebook


II:

01 Time Collapse pt. II / The 7th Terror
02 Rat Race
03 Let It Live
04 Pollinate
05 Bringer of Light
06 Pipe
07 Say Hello
08 Burning Wreath
09 Red Flag
10 Jack the Maggot
11 New Flesh
12 Sleestak
13 Silent Sits the Dust Bowl
14 II

22 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief