Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Beach House

Dat het dreampop-duo bij uitstek Beach House terug is met een nieuw album was al geweten. Maar nu is er ook een eerste officiële single bij Depression Cherry. Het nummer heet “Sparks” en is, zoals alle andere Beach House nummers gedrenkt in het dromerige geluid. In het begin krijgen we zelfs even te maken met shoegaze-gitaren. Een lekker chill nummer met het typische geluid die ze er toch weer slagen in terug te brengen. Dit belooft alvast voor het album dat op 28 augustus uitkomt via Sub Pop. Zelf zijn ze ook te zien op 2 november in Amsterdam, 3 november in Brussel en voor de liefhebbers komen ze ook naar het Pitchfork Music Festival in Parijs op 29 oktober.

Beach House
Facebook
Twitter 

2 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief