Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single COMPNY

COMPNY is een band uit Groot-Brittanië meer specifiek, Zuid-Londen en ze houden duidelijk niet van de letter “A”. Daar maken ze aangename indiepop die de grenzen van het dansbare opzoekt. Onder meer Two Door Cinema Club, The Wombats en Bombay Bicycle Club horen we in hun nummers terug. Het is dan ook niet verrassend dat ze al met The Wombats konden touren. Met hun vorige singles “Lovers” en “Something Had To Give” had de band al grote oorwormen te pakken, “Gently Let You Down” klinkt niet anders. Het typische geluid van Two Door Cinema Club hoor je in dit nummer echt terug. Vooral in het refrein wat daardoor als zeer catchy beschouwd kan worden. COMPNY heeft een zomerhit te pakken die binnenkort overal te horen zal zijn.

22 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief