Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single Shura

Shura begin dit jaar nog genomineerd voor BBC Sound Of 2015 is terug met een nieuwe single. Na eerder met “Touch” een bescheiden te hit te scoren en remixen te doen voor onder meer Warpaint en Jungle kunnen we nu eindelijk nog eens een volwaardig nummer van de dame horen. Het wachten is zeker de moeite waar geweest, “White Light” duurt net iets meer dan zeven minuten!!! Deze worden allemaal gevuld met de aangename stem van de Britse en een geluid die aanleunt bij zowel The XX als Phoenix. Op het einde krijgen we nog een heel indrukwekkend stukje synths te horen. Een radiogevoelig nummer is het wel degelijk, alleen zal er nog een radio edit nodig zijn voor we het daar ook effectief te horen zullen krijgen. Shura is deze zomer te zien op Pukkelpop, een aanrader!

3 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Shura”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief