Muzieknieuwtjes, Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Nate Ruess + Beck

2015 is precies het jaar van de verbazende collaboraties. Na eerder Kanye West en Paul McCartney doet nu ook Beck zijn duit in het zakje weliswaar met iets minder Hip Hop. Nate Ruess, zanger van Fun. brengt op 16 juni zijn debuut soloalbum uit. Daarop kon je eerder al enkele singles horen met als hoogtepunt “Great Big Storm”. Nu is er dus een samenwerking met Beck die wordt uitgebracht. “What This World Is Coming To” verklaart meteen in de titel waar wij aan dachten toen we hoorden van de samenwerking. Het nummer is dan ook niet meteen het beste werk van Beck, van Nate Ruess misschien wel. Het nummer is een eerder melige ballad en bewijst dat dit is wat de wereld is geworden. “Grand Romantic” komt op 16 juni via Fueled By Ramen.

1 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief