Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Silver Street

Noorwegen, het land van de aangename natuur en de gezellige Indiebands. Ook Silver Street kan zich in dat lijstje gaan voegen. Hun geluid vertrouwt op het typische geluid van onder meer Two Door Cinema Club en Snow Patrol, pop met een een Indierandje dus. Ook hun vorige single “While The City Sleeps” is een aanrader. Maar de nieuwe single “When Somebody” is een powerballad om u tegen te zeggen. Het begint met een rustig pianonummer waarna de gitaren invallen. Het zou zomaar een nummer van Keane kunnen zijn, alleen iets heviger dan. Klein detail, het nummer werd geproducet door James Lewis bekend van onder meer The Wombats, Arctic Monkeys, CeeLo Green, Clean Bandit en Lykke Li. Een gouden toekomst staat Silver Street te wachten met deze producer onder hun hoede.

Facebook
Twitter
SoundCloud
Site

25 mei 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief