Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Te ontdekken: Comasummer

Omdat de muziekwereld meer is dan Amerika en Groot-Brittanië is er dit keer een Bulgaarse band de ontdekking van “Den Beir”! Comasummer kan zich gemakkelijk bij de Californische bende van Ty Segall, Thee Oh Sees en Meatbodies voegen. Psychedelische rock van de bovenste plank dus. Dat deze band uit Bulgarije kwam verbaasde zelfs mij. Hun eerste EP “Out Of The Sun” kwam vier dagen geleden uit. Vooral de titeltrack is een aanrader, met een onheilspellend pianogeluid dat The Doors hun kenmerk waren, maar laat het vooral niet om de volledige EP te beluisteren!

Facebook
SoundCloud

21 april 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief