Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Racing Glaciers

Racing Glaciers maakten vooral faam door soundtrack te leveren bij de laatste Transformers film. Hoewel liefhebbers van de film het nummer “First Light” door en door kennen is de band bij het brede publiek nog niet echt doorgebroken. Nu vind ik zelf dat de indie rock van de band een breder publiek zou kunnen en moeten aanspreken. Vandaar dat de nieuwe single dan ook hier gedeeld wordt. Het is weliswaar een fantastisch nummer die zelfs een beetje neigt naar post rock zoals enkel Explosions In The Sky kan. “What I Saw” bouwt op naar een fantastische apotheose, aan u om te oordelen!

9 april 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief