Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cobi Mike

Enkele dagen geleden werd Cobi Mike ontdekt door “Den Beir”. Het kan dan ook niet uitblijven dat we deze ontdekkingen op de voet blijven volgen. Zo ook met zijn nieuwste single die snel gevolgd is op “Walking Through The Fire”. Hier laat hij de singer-songwriter in zich volledig weg en gaat hij op zoek naar zijn elektronische zelf. Niet mis, maar laten we zeggen dat “First Snow” niet echt zo aangenaam is als de effectieve eerste sneeuw. Behalve dan de gitaarsolo op het einde, die kan me wel bekoren! Vergelijken kunnen we nu echt met Bastille en Imagine Dragons. Leuk, zo’n diversiteit, maar laten we hopen dat hij op zijn volgende single Back to Basic gaat.

https://soundcloud.com/cobimike/first-snow

4 april 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief