Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Ontdekkingen van “Den Beir” 1

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Ontdekkingen van “Den Beir” 1

PANIC IS PERFECT

Deze indie-pop band heeft zeker potentie om door te breken. De band is afkomstig uit San-Fransico maar hun historie gaat de wereld rond. Hun naam alleen al is iets dat je niet snel zult vergeten. “Bobby Black” is de recentste single, maar “The Mailman” heeft het meeste hitpotentieel. zeker eens beluisteren.

COIN

Wanneer je geld wilt inzetten op een doorbraak moet je dit zeker op “Coin” doen. De band is afkomstig van Nashville maar hun sound is alleszins niet zo robuust al de meeste bands van daar. Hun nieuwe single “Run” is een perfect nummer om mensen op te beuren. Een zeer happy die zeker op de Belgische radio thuishoort.

H-BURNS

Deze Franse zanger zou wel eens de wereld kunnen veroveren. Met zijn sound gelijkaardig aan The War On Drugs & BC Camplight is hij alleszins goed op weg. Zijn eerste single “Nowhere To Be” is een prachtig staaltje muziek. Zijn debuut “Night Moves” komt uit via Because Music

ELEPHANT MICAH

Deze singer-songwriter maakt pareltjes van nummers, zeer rustig en zijn eigen sound. Al 14 jaar bezig maar nog steeds niet echt de status die hij zou verdienen. Ook wij ontdekten hem nog maar pas vandaag. Dit komt omdat zijn alweer 12de album “Where in Our Woods” het eerste wordt dat hij uitbrengt via Western Vinyl. Al zijn andere platen werden in eigen beheer uitgebracht meestal in limited version. Patterson Hood van Drive-By Truckers is een fan, nu jij nog!

3409 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Flower Moon Band - "Hurt Nobody"

Met “Hurt Nobody” bouwt Full Flower Moon Band verder op de sound die ze de laatste jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. De Australische…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Launder - Happening (★★½): Zoals een braadworst op de kermis

De Amerikaan John Cudlip begon enkele jaren geleden bij wijze van toevalligheid muziek uit te brengen na enkele jamsessies met vrienden Soko,…
AlbumsRecensies

Nightlands - Moonshine (★★★): De vocals nemen de bovenhand

Zo’n twee weken geleden waren we met zijn allen nog aan het genieten van het betoverende concert van The War on Drugs…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.