Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Ontdekkingen van “Den Beir” 1

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Ontdekkingen van “Den Beir” 1

PANIC IS PERFECT

Deze indie-pop band heeft zeker potentie om door te breken. De band is afkomstig uit San-Fransico maar hun historie gaat de wereld rond. Hun naam alleen al is iets dat je niet snel zult vergeten. “Bobby Black” is de recentste single, maar “The Mailman” heeft het meeste hitpotentieel. zeker eens beluisteren.

COIN

Wanneer je geld wilt inzetten op een doorbraak moet je dit zeker op “Coin” doen. De band is afkomstig van Nashville maar hun sound is alleszins niet zo robuust al de meeste bands van daar. Hun nieuwe single “Run” is een perfect nummer om mensen op te beuren. Een zeer happy die zeker op de Belgische radio thuishoort.

H-BURNS

Deze Franse zanger zou wel eens de wereld kunnen veroveren. Met zijn sound gelijkaardig aan The War On Drugs & BC Camplight is hij alleszins goed op weg. Zijn eerste single “Nowhere To Be” is een prachtig staaltje muziek. Zijn debuut “Night Moves” komt uit via Because Music

ELEPHANT MICAH

Deze singer-songwriter maakt pareltjes van nummers, zeer rustig en zijn eigen sound. Al 14 jaar bezig maar nog steeds niet echt de status die hij zou verdienen. Ook wij ontdekten hem nog maar pas vandaag. Dit komt omdat zijn alweer 12de album “Where in Our Woods” het eerste wordt dat hij uitbrengt via Western Vinyl. Al zijn andere platen werden in eigen beheer uitgebracht meestal in limited version. Patterson Hood van Drive-By Truckers is een fan, nu jij nog!

3133 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matilda Cole - "Camden"

De woorden ‘rijzende ster’ worden soms al te gratuit gebruikt, maar het staat buiten kijf dat Matilda Cole aan een sneltempo aan…
AlbumsRecensies

Lizzie Loveless - You Don’t Know (★★★): Zoektocht naar een eigen geluid

De naam Lizzie Lieberson zal sommige mensen bekend in de oren klinken; samen met haar zussen Kristina en Katherine maakte ze deel…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.