Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jack Harlow – “Nail Tech”

Jack Harlow heeft zich in een mum van tijd opgeworpen tot een van de meest geliefde en succesvolle rappers ter wereld. De Amerikaan timmerde al een tijdje aan zijn weg naar de top, maar zijn volharding werd twee jaar geleden beloond. Het nummer “Whats Poppin” was in 2020 een van dé hiphopnummers van het jaar en ging alleen in de VS al meer dan zes miljoen keer over de toonbank. Ook in 2021 bleef Jack Harlow scoren mede dankzij “Industry Baby”, zijn met een Grammy genomineerde samenwerking met fenomeen Lil Nas X. Een opvolger voor zijn laatste plaat Thats What They All Say laat al een tijdje op zich wachten, maar in de komende maanden mogen we alvast heel wat nieuwe muziek van Harlow verwachten. De aftrap geeft hij nu alvast met “Nail Tech”.

“Nail Tech” heeft alles in zich om het tot de volgende Harlowhit te schoppen. Met een heerlijk uitgekookte beat heeft het nummer al een uitstekende basis, maar het is toch vooral de combinatie met de heerlijke flow van Jack Harlow die “Nail Tech” tot een uitschieter maakt. De Amerikaanse rapper hecht ook meer dan ooit waarde aan de inhoud van het nummer en dat merk je in elke bar die hij spit. De strofes en het refrein lopen mooi in elkaar over en zo kunnen we enkel en alleen maar concluderen dat “Nail Tech” een perfect uitgebalanceerd hiphopnummer is.

Deze zomer is Jack Harlow onder meer te zien op het Nederlandse festival Woo Hah!. Op een eerste Belgische datum is het jammer genoeg nog even wachten.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1572 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

WOO HAH X Rolling Loud (Festivaldag 2): Alles draait rond 'energy'

Deze tweede dag WOO HAH! was een regelrechte energycheck. De stralende zon aan de hemel was voor velen meer een test dan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jack Harlow - "First Class"

Jack Harlow is een fenomeen waar we zo snel niet van af zullen zijn. De Amerikaanse artiest timmerde jarenlang aan zijn weg…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Nas X - "INDUSTRY BABY" (feat. Jack Harlow)

Lil Nas X kwam de laatste tijd al voor verschillende zaken in het nieuws. Niet alleen omdat de Amerikaanse zanger binnenkort zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.