Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mia Lena – “Digiluv”

Foto: M6hee

De Belgische popwereld staat allesbehalve stil, want de laatste jaren bleken er heel wat nationale artiesten ook internationaal indruk te maken. De Brusselse Mia Lena leek enkele jaren terug op de rand van haar doorbraak, maar dook daarna even onder om aan muziek te werken. Nu is ze volkomen terug en waagt ze zich aan haar grote terugkeer met een iets uitdagendere popsound. Na het intrigerende “Come & Go”, krijgen we met “Digiluv” alweer een sterk popnummer.

Voor “Diviluv” kroop Mia Lena voor het eerst mee achter de knoppen en was ze co-producer. Het nummer heeft een zeer aanstekelijke sample, die we steeds horen terugkomen en ons helemaal gelukkig stemt. Het refrein vloeit steeds mooi over in de strofes, maar vooral ook de vocale productie is dankzij de gelaagdheid meer dan interessant. In het algemeen is “Digiluv” dus een zeer geslaagde nieuwe wending in haar carrière, waardoor we al snel op nieuw materiaal hopen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1301 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mia Lena - "Feels"

België heeft heel wat poptalent dat staat te poppelen om het grote podium te betreden. De 21-jarige Mia Lena mocht al van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.