banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Gunn Kvaale – “Fade”

Noorwegen weet zich al een tijdje niet alleen maar op de kaart te zetten door zijn prachtig natuurlandschap. Ook door fantastische popartiesten springt het land meer en meer in het oog van menig inwoner op onze aardbol. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat we elke week onze ogen wagenwijd openhouden voor nieuwe muziek die uit de Scandinavische regio vloeit. Zo spoorden we vandaag wederom een nieuw talent op, die de kans heeft om helemaal open te bloeien. Maak kennis met Gunn Kvaale en haar debuutsingle “Fade”.

Gunn Kvaale is een jonge Noorse dame die al enkele jaren achter de schermen meewerkt aan verschillende nummers voor verscheidene artiesten. Nadat ze het podium deelde met heel wat grote artiesten, durft ze eindelijk naar buiten te komen met haar eigen songs. Met haar debuut “Fade” levert ze zo een krachtige single af, die meteen verscheidene kwaliteiten van de zangeres laat zien. Zo hebben we bijvoorbeeld haar krachtige, vinnige stem die perfect past bij de opzwepende, poppy beat. Daarnaast zorgt de vlotte harmonie mee voor enkele elementen die ons bekend in de oren klinken. “Fade” heeft op die manier een leuke invalshoek die duidelijk naar de hand van de zangeres is gezet. Mits wat steun van haar platenlabel ‘MTG Music’ kan dit nummer al heel wat extra deuren openen voor de nog maar 19-jarige muzikante.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Palace - "Fade"

Vanaf de andere kant van Het Kanaal bereiken ons sinds enkele jaren de welgevallige geluidsgolven van Palace. De Londense groep mag gerust…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Bad Koda - "Ancient Love"

Ondertussen is de coronacrisis al meer als een jaar bezig en kennen we allemaal het verhaal van de grote pijn van de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kaíoti - "Any Hour"

Elke dag proberen enkele debutanten hun stempel te zetten op de muziekwereld. Bij sommige lukt dat meteen, en anderen hebben daar even…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.