banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder – “Don’t You Worry”

Eerder dit jaar bracht Oh Wonder met No One Else Can Wear Your Crown een teleurstellend derde album uit. Het begint ernaar uit te zien dat het eerste album van Josephine Vander Gucht en Anthony West het beste zal blijven, maar sinds de uitbraak van het coronavirus zit ook dit koppel thuis en dus begonnen ze al nieuwe muziek te maken die wel telkens in de smaak viel. Het project kreeg de naam Hometapes en bevat mogelijks enkele van hun beste nummers. “Oceansize“, “Lonely Star“, “Keep On Dancing” en “I Like It When You Love Me” krijgen na ruim een maand nog een opvolger.

“Don’t You Worry” is opnieuw een intiem nummer en dit keer is het een rustige gitaar die de muziek verzorgt. Uiteraard zingen ook deze keer Vander Gucht en West samen. ‘It’s us against the world, it’s us agains the world’ klinkt het en wat later wordt ook de titel herhaald. Het nummer gaat over twee geliefden, dus het had heel vrolijk kunnen klinken, maar net die tegenstelling tussen tekst en sfeer werkt leuk in. Op het einde verandert het tempo een beetje waardoor het niet te eentonig blijft en naar een kleine climax toewerkt. Dit nieuwe nummer is niet de beste Home Tape, maar aangenaam is het in ieder geval wel.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

806 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oh Wonder - 22 Break (★★★½): Balans in de breuk

Londense lievelingen Josephine Vander Gucht en Anthony West beklommen in 2014 het podium als muzikale partners in crime onder de naam Oh…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder - "Don't Let The Neighbourhood Hear"

Het afgelopen jaar zat niet mee voor het Britse duo Oh Wonder. In 2020 brachten ze hun derde album No One Else Can…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder - "22 Break"

De afgelopen twee jaar waren voor heel wat bands een lastige periode en niet in het minst voor Anthony en Josephine van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.