Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Vincent Coomans – “One Way Love”

Sommige kennen hem misschien van zijn vorige band Ho Bear of van de potten die hij brak tijdens Sound Track, maar voor zijn nieuw project doet hij het onder zijn eigen naam. Vincent Coomans vuurt een eerste single “One Way Love” op ons af, die een voorbode is van de ep Can’t You See that I Distance Myself From You, die uitkomt in september. De single is een ode aan de ongeremde liefde waar geen voorwaarden aan vast hangen, een aanklacht tegen relaties die gedreven worden door schuldinductie.

Het nummer begint met een rustig kabbelend orgeltje en een sobere gitaar, snel aangevuld met een zanglijn die je meteen bij de keel grijpt. “One Way Love” is beklijvend, en doet nog het meest denken aan een kruising van The Bony King of Nowhere, Sufjan Stevens en Balthazar op een kalme dag. Kortom, het perfecte nummer om stilletjes bij weg te dromen. Het artwork van de single werd gemaakt door de magistrale Peter van Ammel en de begeleidende clip door Spookstad (die ook enkele van de clips van dirk. op zijn conto heeft). Hoewel we dus nog tot september moeten wachten op de ep, lost Coomans met deze single een dijk van een voorsmaakje. Wij kunnen alvast niet wachten tot dan. Jij ook?

Facebook

6 mei 2020

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief