Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jonas Brothers – “What a Man Gotta Do”

In 2019 vierden Joe, Nick en Kevin hun grote comeback, want het was van 2009 geleden dat de groep iets gelost had. In de tussentijd gingen ze elk hun eigen weg, maar toch besloten ze om hun krachten weer te bundelen en opnieuw als Jonas Brothers rond te trekken. Hun comebackalbum Happiness Begins bevatte enkele degelijke nummers, waarvan we “Sucker” heel het jaar door op de radio hoorden.

Nadat hun tour hen al door Noord- en Latijns-Amerika liet trekken, beginnen ze op het einde van de maand aan het Europese luik van hun wereldtour. Om dat te vieren krijgen we vandaag met “What A Man Gotta Do” een aanstekelijke, potentiële hit die we wellicht al snel op de radio zullen horen. Ze blijven hun nieuwe sound trouw en doen waar ze goed in zijn. Poppy gitaarriffs, veel geklap en schwung zorgen voor een uitbundig geheel. Meer hoeft dat soms blijkbaar niet te zijn.

Op zaterdag 8 februari staan de Jonas Brothers in een volledig uitverkochte Lotto Arena.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief