Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NOISY – “Do It Like That”

Tot nu toe stond de teller van nummers die NOISY heeft uitgebracht nog maar op één, maar daar brachten ze nu verandering in. Het drietal uit de Britse badplaats Worthing werd onlangs opgepikt door Universal en die zien duidelijk veel potentieel in hen. Hun debuutsingle “So What?” brachten ze in het begin van deze maand uit en die werd al gauw opgepikt door heel wat mensen, waardoor de groep er tot op heden al meer dan 60k streams mee heeft weten verzamelen. We hebben zo een voorgevoel dat deze groep in 2020 heel wat potten zal breken met hun muziek, dus laat die hype nu al maar beginnen.

“Do It Like That” is amper hun tweede single en toch merk je dat het drietal muzikaal al heel ver staat. Hun sound klinkt wat punky, maar wordt toch vooral gekenmerkt door de beats die ons rond de oren vliegen. Gitaren mogen natuurlijk ook niet missen en geven “Do It Like That” nog meer bombast. De stem van Cody werd trouwens in een garagejasje gegoten, wat het geheel een nog ruwer randje geeft. Dat het drietal ook veel naar hiphop luistert, valt ook duidelijk te horen in de nummers die ze maken. Het lawaai dat NOISY maakt, is heel aanstekelijk en we zijn al curieus wat ze nog in petto hebben.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 november 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief