Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson & Anderson .Paak – “Then There Were Two”

Soundtracks van films en series worden steeds belangrijker en daarom verbaast het ook niet dat heel wat grote namen regelmatig een nummer hiervoor aansturen. Deze keer zijn het de Britse superproducer Mark Ronson en hiphopkanon Anderson .Paak, die gezamenlijk een nummer voor de aankomende Hollywood-blockbuster Spies in Disguise aanstuurden. Mark Ronson kennen we van zijn talrijke hits met onder andere Miley Cyrus en Bruno Mars en schreef ook mee aan de überhit “Shallow” van Lady Gaga en Bradley Cooper, waarvoor hij zelfs een Oscar voor kreeg. Anderson .Paak is dan weer het hiphop zonnetje uit Los Angeles die ondertussen zelfs arena’s weet te vullen. De samenwerking klinkt alvast veelbelovend in de oren en het resultaat stelt dan ook niet teleur.

Dat zowel Mark Ronson en Anderson .Paak weten hoe ze een funky nummer moeten maken, weten we ondertussen al langer en dat stellen ze op “Then There Were Two” mooi tentoon. Het mysterieus refrein is zeer toepasselijk voor de generiek van een kinderfilm over spionnen, maar wij zijn vooral weg van de strofes. Er werd hiervoor namelijk gewerkt met een bigband en dat weet goed uit te pakken. De blazers zorgen zo voor een grootse en majestueuze sfeer, maar laten we vooral ook niet de groovy bas vergeten die het allemaal nog meer feeling geeft. Een samenwerking van deze categorie is gewoon gemaakt om te slagen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1286 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Busta Rhymes - Extinction Level Event 2: The Wrath of God (★★½): Langer is niet beter

Busta Bust is terug van weggeweest. Sinds zijn laatste album Year Of The Dragon in 2012 liet de ultieme tongacrobaat enkel van…
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anderson .Paak - "JEWELZ"

De bezige bij met de breedste glimlach uit de muziekwereld slaat weer toe! Anderson .Paak weet van geen ophouden en heeft na…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.