Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez – “Look At Her Now”

Gisteren was de dag aangebroken waarnaar alle Selenators uitgekeken hadden. Het Amerikaanse tieneridool Selena Gomez kwam eindelijk met een nieuwe single na een lange break. De zangeres speelde vijf jaar in Wizards of Waverly Palace, maar besloot daarna iets minder te acteren en meer muziek te maken. Met bijna 160 miljoen volgers op Instagram, is ze een van de grootste sterren op sociale media en lijkt haar populariteit nog niet gepiekt te hebben. Het is nog even afwachten of er wel degelijk een vierde album komt, maar de fans kregen vandaag onverwacht nog een nieuwe single.

Gisteren keerde Gomez terug met haar single “Lose You To Love Me”, waarop ze de pijn van de afgelopen vier jaar van zich afschreef. Vandaag verraste ze met de release van “Look At Her Now”, een uptempo poptrack zoals we ze graag hebben. Op vlak van productie zit de song zeer tof in elkaar en bevat het nummer ludieke geluidjes. Vanaf de kortste keren zing je de track al mee en val je als een blok voor het onweerstaanbare popdeuntje. Een absolute hit!

1490 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…
AlbumsRecensies

Selena Gomez - Revelación (★★): Mooi om te zien, saai om te horen

Het is 2010. Disneyster Selena Gomez brengt met haar band The Scene een Spaanse vertaling van haar hit “A Year Without Rain”….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez & Rauw Alejandro - "Baila Conmigo"

Zet alvast 12 maart in je agenda, want dan verschijnt Selena Gomez’ Spaanstalige ep Revelación. Twee weken geleden kregen we daarvan met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.