Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BTS & Charli XCX – “Dream Glow”

K-Pop is nog steeds hot en trending. Met miljoenen diehard fans, die hen door dik en dun steunen, is de zeven man sterke groep BTS veruit de populairste. Ook in Europa verkopen ze voetbalstadia in een mum van tijd uit en brengen ze er hun tot in de kleinste puntjes uitgewerkte K-pop shows. Ook hun albums doen het goed en zo haalde hun recentste plaat zelfs de toppositie van de gerenommeerde Billboard 200. Voor hun nieuwste samenwerking wisten ze deze keer de Britse pop-koningin Charli XCX te strikken, die als een van de beste popacts van het moment geldt.

“Dream Glow” is de tweede single op rij die ze met een internationaal geliefde popact uitbrengen. Na Halsey is het dus deze keer de beurt aan de prettig geflipte Charli om haar stempel op een BTS nummer te drukken. Hun stijl en sound overlappen perfect en dat resulteert in een zeer geslaagde samenwerking waar we vrolijk van worden. Een goede, typische K-pop productie is het desalniettemin geworden, maar dat doet geen afbreuk aan het plezier dat het nummer uitstraalt. “Dream Glow” doet ons glimmen van plezier, iets waar BTS zeer goed in is.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1763 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single j-hope - "on the street" (feat. J. Cole)

Binnenkort is het zover, dan begint j-hope aan zijn militaire dienstplicht. De Zuid-Koreaan is geen onbekende meer, want zowel als lid van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taeyang - "VIBE" (feat. Jimin)

Het was een tijdje stil rond de Zuid-Koreaanse zanger Taeyang. Zijn laatste solomuziek dateert van 2017, met het album White Night. Een…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.