Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hazey Eyes ft. FEELDS – “Some Reason”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hazey Eyes ft. FEELDS – “Some Reason”

Het gaat hard voor Hazey Eyes. De jongeman uit Philadelphia had zijn naam al gemaakt met enkele remixen (Billi Eilish, Charlie Puth en nu ook BAYNK). Daarna volgde in december 2016 zijn EP Goodbye met eigen werk waarvan de titeltrack het tot in de Spotify Viral 50 lijst maakte. Kort door de bocht kan je het hebben over een iets meer energetische James Blake. Nu is er al een nieuwe EP Some Reason met een gelijknamige eerste single.

De sound van “Some Reason” is trademark Hazey Eyes waarbij de vocals dit keer verzorgd worden door FEELDS, het Australische multi-talent James Seymour. Het is een uitermate succesvolle samenwerking geworden. De track begint als een deuntje dat dient om kinderen te doen inslapen. Daarna neemt de stem van Seymour over en als de beats van Hazey Eyes verschijnen, zit je direct in de flow van het nummer. Er is ruimte voor een rustpunt om je daarna weer mee te nemen: ‘Feel this daylight, and its shoulder kiss’. De Dansende Beer kijkt alvast uit naar meer van dit.

Facebook / Twitter / Soundcloud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.