Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes – “Sleep Is A Rose”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rhodes – “Sleep Is A Rose”

Rhodes is klaar voor een tweede plaat vol tergende tranentrekkerij. De Britse singer-songwriter vertrouwt daarbij opnieuw op zijn engelenstem en hartbrekende lyrics. Dat mogen we alleszins geloven na het beluisteren van zijn nieuwe single, twee jaar na zijn bitterzoete Wishes-debuut. Voorlopig is Rhodes zijn plaat aan het opnemen in Catskill Mountains met Matt Johnson (Jeff Buckley’s drummer van ‘Grace’)  en producer Simone Felice.

Voor “Sleep Is A Rose” zit Rhodes als vanouds aan zijn piano gekluisterd, maar we weten al langer dat hij genoeg heeft aan enkele krachtige uithalen. Hij is dan ook de man van pure intimiteit, wat zich opnieuw weerspiegelt in sterke, lyrische beeldspraak. /You said sleep is a rose, but I wanna tell you it only brings me fear/ . Het lijkt erop dat Rhodes bij zijn minimalistische aanpak blijft, maar dat maakt het geluid er niet minder rijk op. Uitkijken naar een nieuwe, fragiele plaat dus.

Facebook | Twitter | SiteInstagram


 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The New Eves - "Astrolabe"

The New Eves is voorlopig nog een vrij onbekende naam in de muziekwereld, maar de band is hard aan het werk om…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo - "Recover"

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.