Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warhaus – “Love’s A Stranger”

Uit het niets dropt Warhaus, het soloproject van Balthazar habitué Maarten Devoldere, een gloednieuwe single. Wie dacht het bij één (uitstekende) plaat zou blijven, kan opgelucht adem halen. Terug zijn de romantische lyrics, de lepe stem van Devoldere en de sensuele backing vocals van Sylvie Kreusch. “Love’s A Stranger” is dan wel een nieuwe single, het kon echter zo op hun debuut album staan. De toevoeging van een zomerse marimba bewijst dat we met Warhaus onze Vlaamse versie van Serge Gainsbourg gevonden hebben.

De video voor “Love’s A Stranger” werd ‘on the road’ geschoten door regisseur Wouter Bouvijn tijdens een tour in Frankrijk en geeft ons een intieme kijk in het leven op tour. Het liefdeskind van Maarten Devoldere en Sylvie Kreusch blijkt ook achter de schermen even romantisch als op het podium.

Deze zomer staat Warhaus zowat overal, van Rock Werchter, Cactus, Dour, Dranouter, Les Ardentes en Rock Herk, tot festivals in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en de UK. Wat is uw excuus om ze te missen?

Official / Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Comic Trip"

De tijd waarin we Sylvie Kreusch moesten voorstellen als ex-lid van Soldier’s Heart en Warhaus ligt intussen al enkele jaren achter ons….
InstagramLiveRecensies

Zimmerman @ Ancienne Belgique (AB Club): Eerbare vrijage met zinderend slotakkoord

Simon Casier pakte z’n basgitaar en Bob Dylans doopnaam en werd Zimmerman. Achter die zweem van associaties en hoge verwachtingen bevindt zich…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Warhaus, De Jeugd van Tegenwoordig en Anna Calvi naar Cactusfestival 2024!

Cactusfestival 2024 is bijna zo goed als uitverkocht. Om die laatste tickets ook over de toonbank te laten gaan, vuurt de organisatie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.