Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warhaus – “Love’s A Stranger”

Uit het niets dropt Warhaus, het soloproject van Balthazar habitué Maarten Devoldere, een gloednieuwe single. Wie dacht het bij één (uitstekende) plaat zou blijven, kan opgelucht adem halen. Terug zijn de romantische lyrics, de lepe stem van Devoldere en de sensuele backing vocals van Sylvie Kreusch. “Love’s A Stranger” is dan wel een nieuwe single, het kon echter zo op hun debuut album staan. De toevoeging van een zomerse marimba bewijst dat we met Warhaus onze Vlaamse versie van Serge Gainsbourg gevonden hebben.

De video voor “Love’s A Stranger” werd ‘on the road’ geschoten door regisseur Wouter Bouvijn tijdens een tour in Frankrijk en geeft ons een intieme kijk in het leven op tour. Het liefdeskind van Maarten Devoldere en Sylvie Kreusch blijkt ook achter de schermen even romantisch als op het podium.

Deze zomer staat Warhaus zowat overal, van Rock Werchter, Cactus, Dour, Dranouter, Les Ardentes en Rock Herk, tot festivals in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en de UK. Wat is uw excuus om ze te missen?

Official / Facebook / Instagram / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Haunting Melody"

Nog een aantal nachtjes slapen en dan laat Sylvie Kreusch eindelijk haar langverwachte debuutplaat op de wereld los. Dat Montbray een uitstekend album zal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Walk Walk"

Begin november verschijnt de eerste sololangspeler van Sylvie Kreusch. Solo bracht ze eerder al twee ep’s uit met daarop tal van leuke…
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 2): Dansen, zingen en moshen!

De organisatie van Rock Herk had vrijdagnacht de handen vol met het heropbouwen van de ravage die onder andere Zwangere Guy, GOOSE…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.