Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Oh Wonder – “Ultralife”

Oh Wonder heeft geen introductie meer nodig. Eind 2015 bracht het Londense indie-pop duo een debuutalbum uit dat hen meteen uitverkochte shows in Londen, New York en Los Angeles opleverde. Na een passage op Rock Werchter en een overvol tourschema (162 shows in 112 steden), namen Josephine Vander Gucht en Anthony West in het najaar van 2016 een welverdiende pauze. En die was vruchtbaar. De band komt op de laatste dag van maart met een eerste zomerse single “Ultralife”. Een voorsmaakje van hun gelijknamige tweede album waar we nog tot 16 juni op moeten wachten.

“Ultralife” heeft alles wat een Oh Wonder-lied typeert: Josephine’s glasheldere stem, in perfecte  harmonie met die van Anthony, synth-deuntjes die blijven hangen en aanstekelijke drums. Toch is deze nieuwe telg kleurijker dan al zijn voorgangers. Ultravrolijk begint het lied met een zomers en up-tempo deuntje. Anthony’s stem klinkt minder uitgesproken dan die van Josephine maar geeft toch een extra laag aan de strofes. De tekst is dapper en liefdevol tegelijk. De twee zingen over jong zijn, de zon en liefde vinden. We kunnen nu al niet wachten op dat nieuwe album, Oh Wonder zal zeker en vast het mooie weer maken deze zomer, letterlijk en figuurlijk.

Oh Wonder staat deze zomer op Pukkelpop, Lowlands en Sziget.

Facebook/Twitter/Instagram

31 maart 2017

About Author

Emma Vierbergen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief