Nieuwe singles

Nieuwe Single Alex Vargas – “Inclosure”

Alex Vargas is een Deense singer-songwriter/producer met een liefde voor electro-pop. Sinds hij in 2014 een contract tekende bij Copenhagen Records heeft hij al enkele zeer succesvolle singles gereleased. Deze werden opgevolgd door z’n Ep Giving Up The Ghost die in 2016 uitkwam. Nu is het volop wachten op z’n debuutplaat Cohere dat op 31 maart in de rekken verschijnt. Om ons niet op onze honger te laten zitten, verwent Alex ons met z’n tweede single van het album, “Inclosure”.

Een intro, daar doet Alex Vargas niet aan mee. Het nummer gaat meteen van start waardoor het na enkele seconden stilvalt om dan uiteindelijk op te bouwen naar het refrein. Eens je in Alex’ trip verzeild geraakt, is het onmogelijk om er nog  aan te ontsnappen. Beetje bij beetje bouwt het nummer op naar een hoogtepunt waarbij de stem van Alex primeert. Dit is electro-pop op z’n best. Voor de mensen die Alex Vargas live aan het werk willen zien, 13 april speelt hij in de Botanique, maar laten we nu vooral uitkijken naar de release van z’n debuutplaat.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex Vargas - "Pages"

Begin juni kondigde Alex Vargas zijn vierde album aan, samen met de uitgave van “Yougazer”. De Brits-Deense zanger is al een tijdje…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex Vargas - "Mama, I've Been Dying"

Alex Vargas is een man van vele talenten. De singer-songwriter begon op zijn zeventiende aan zijn carrière in het Verenigd Koninkrijk, hoewel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAAi - "Bodies of Water"

Weinig artiesten stralen zo een aanstekelijk enthousiasme uit als HAAi. Met haar brede glimlach slaagt ze erin om zelfs de meest stijve…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.