Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single POLIÇA

De muziek van Poliça klinkt altijd spannend en verleidend. De band weet elk nummer precies de goede hoeveelheid synths mee te geven, met de juiste variatie en complexiteit. Tel daar de zachte vocalen van zangeres Channy Leaneagh bij op, en je hebt een continue soundtrack voor weemoedige nachtelijke autoritten. Er is een andere band die dit ook beheerst: Chromatics. Maar waar zij sterk leunen op de jaren 80 synthpop, is het geluid van Poliça diverser en warmer. Dat merk je ook bij de nieuwe “Lime Habit”, waarbij de stem aangrijpender is dan in hun voorgaande werk. De band kondigde aan dat hun nieuwe album kwetsbaarder zal zijn en daar lijkt deze song een prima voorproefje van. Het album “United Crushers” komt uit op 4 maart 2016.

Site / Facebook / Twitter / Soundcloud

“Lime Habit” gaat gepaard met een mooie videoclip, waar bij fruit en random felkleurige vormen vloeiend Leaneagh’s gezicht passeren:

13 november 2015

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief