Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Swim Deep

Swim Deep kennen we allemaal (of niet) van hun debuutalbum “Where The Heaven Are We”. Dat debuutalbum was nog maar het begin voor de band uit Birmingham. De groep komt begin oktober met een nieuw album genaamd “Mothers”. Eerder konden we daar al de fantastische track “One Great Song And I Could Change The World” van horen en nu is er een nog!! beter nummer. “Fueiho Boogie” heet de nieuwe single en die duurt iets langer dan acht minuten! Wat je te horen krijgt is een liedje boordevol synths gemixt met vette bassen gedrenkt in een badje van psychedelica. De solo’s die we te horen krijgen zijn gewoonweg moordend en de stem is zeer Brits. Dit alles doet ons dan ook denken aan een mix van Tame Impala en Ride een geweldig nummer. Op het einde volgt zelfs nog een verrassing, wij zeggen niets meer dan “The Prodigy”, luister vooral zelf!

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

21 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief