Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cherry Glazerr – “Call Me” feat. Portugal. The Man

Het lijkt er op dat de tendens van nieuwe nummers uitbrengen in her jaar dat je nog een album uitbracht, zich gewoon blijft doortrekken. Ook Cherry Glazerr doet mee aan deze ‘hype’ en komt na Stuffed & Ready dat op 1 februari verscheen, ook met een nieuwe single op de proppen. Ook hier ondergaat de band een wijziging in sound, en worden de gitaren gelaten voor wat ze zijn en krijgen we een meer poppy sound. Samen met Portugal. The Man maakt de groep een uitstekend en aanstekelijk popliedje.

En het is zeker niet slecht, die nieuwe richting van Cherry Glazerr. De band maakt met “Call Me” een uitermate catchy nummertje dat zich na één luisterbeurt al meteen in je hoofd nestelt. De invloed van Portugal. The Man is dus duidelijk hoorbaar en dat zorgt net voor meer sterkte in deze song. De groovy gitaren en de dromerige vocals lijken hand in hand te gaan, en het refrein is er één dat je gewoon niet meer kan vergeten. Heel leuk, zonnig en dansbaar nummer dat ons hart helemaal verwarmt.

Volg ons ook op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1 oktober 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief