Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single benny blanco, Selena Gomez, J Balvin & Tainy – “I Can’t Get Enough”

De Amerikaanse producer en songwriter benny blanco is goed op weg om in de voetsporen van hitfenomen zoals The Chainsmokers te treden. Ook hij haalt heel wat bekend volk aan boord voor zijn singles en hoopt zo de charts te stormen. Met zijn eerste worp “Eastside” lukte dat mede dankzij Halsey & Khalid zeer goed, waardoor zijn debuut-ep FRIENDS KEEP SECRETS op heel wat media-aandacht kon rekenen. Voor zijn nieuwe single wist hij maar liefst drie artiesten te strikken, waaronder ook tieneridool Selena Gomez die zich de laatste tijd terugtrok omwille van haar gezondheid.

“I Can’t Get Enough” is een popnummer uit de duizenden, dat hoopt door een latino-trap beat op te vallen. Reggaeton producer Tainy zet zo zijn stempel op het nummer, maar blijven hangen doet de beat niet. Selena Gomez weegt als zangeres op het nummer niet genoeg door om indruk te maken en ook J Balvin is niet aan zijn proefstuk toe. Al bij al is het een ietwat slome latin-pop song geworden, waarvan we er momenteel al zo veel kennen. Niets vernieuwends, maar dat zal de populariteit van het nummer niet in de weg staan. We hebben al beters gehoord.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez - "Love On"

Na een bescheiden hitje met “Single Soon” is Selena Gomez terug met het nieuwe “Love On”. Een aankondiging voor een nieuw album…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD - "Lace It" (feat. Eminem & benny blanco)

Vier jaar geleden doofde het licht van Juice WRLD door een onopzettelijke overdosis en verloor de rapwereld een van haar grootste sterren….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selena Gomez - "Single Soon"

Voormalig Disneyster, make-upmogul, actrice, zangeres… Het lijstje lijkt maar door te gaan voor de Amerikaanse Selena Gomez. De ster kruipt voor en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.