Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Benefactors – “Best Kept Secrets”

Benefactors is een band die al sinds 2013 bestaat en sindsdien een aantal fijne nummers dropten zoals “Whish You Know Better”. De laatste keer dat dit gebeurde, dateert echter al van 2015 en na een productieve zomer mogen we dus nu een eerste nieuwe nummer verwelkomen welk te horen zal zijn op hun debuut EP Benefactors!

Het viertal uit Hasselt, Genk en Brussel heeft voor “Best Kept Secrets” hun grote gitaren uitgepakt en we krijgen dan ook een echt vuurwerk aan vette riffs en solo’s op ons afgevuurd. Het nummer doet ons wat denken aan de Amerikaanse toppers van Queens Of The Stone Age en dat mag zeker als een compliment gezien worden. Of ze een goed bewaard geheim zullen blijven voor fans van iets hardere gitaren zal pas echt duidelijk worden als hun eerste EP eindelijk verschijnt!

Facebook

2065 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Benefactors - Benefactors (★★★½): Genoeg factoren om te overtuigen

Met vier Limburgers zijn ze en luisteren op de naam Benefactors! Nadat ze vorige zomer hard hebben gewerkt aan nieuw materiaal, mogen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.