banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Migos – “Supastars”

De mannen van Migos zijn mometeel allomtegenwoordig. Vorig jaar stond het drietal een aantal keren in de hitparade en hun derde album Culture verkocht in Amerika meer dan één miljoen keer. Dit jaar gaan ze in ieder geval het succes van vorig proberen te evenaren met hun vierde plaat Culture II, die we deze vrijdag mogen verwachten. Als appetizer kregen we al twee vette nummers en ook de derde single “Supastars” kan ons wel bekoren.

Quavo, Offset en Takeoff, of gewoonweg Migos, hebben wel een gevoel voor het maken van hits. Hun nieuw nummer “Supastars” toont dit andermaal. De lyrics zijn vrij éénvoudig en kunnen in no time meegezongen worden. De beat en de flow passen perfect bij het drietal uit Atlanta. We zijn benieuwd wat ons vrijdag te wachten staat wanneer hun langverwachte vierde plaat uitkomt!

Facebook

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

ECHT! - INWANE (★★★★) : Grimmig grensverleggend

Na een verwachtingsvolle EP Douf brengt de Brusselse groep ECHT! nu debuutalbum INWANE uit. Ze combineren jazz, funk, electro en hiphop met als…
AlbumsFeatured albumsRecensies

박혜진 Park Hye Jin - Before I Die (★★★): Enkele parels in een grijze mantra-massa

Nee, niet alles dat uit Zuid-Korea komt, is K-pop of deuntjes in de trant van het godsgruwelijke “Gangnam Style” van PSY. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin - "Watchu Doin Later"

De Zuid-Koreaans Amerikaanse 박혜진 Park Hye Jin brengt ons “Watchu Doin Later”, de tweede single van haar opkomend debuutalbum Before I Die….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.