Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single IFIDIVIDE – Raketpiloot

Na zich een jaar opgesloten te hebben in hun repetitiekot, zijn de heren van IFIDIVIDE klaar om een nieuwe weg in te slaan. Origineel als duo, ondertussen als powertrio, zullen zij menig trommelvlies permanent verwoesten met hun krachtige post-stoner. Om ons hierop voor te bereiden, leveren zij alvast een eerste (geniepige) mokerslag.

Overspoelt door nostalgische vlagen, opent deze “Raketpiloot” met een geruisloze stilte. Een stemmetje in ons hoofd fluistert ons toe: ‘Vergeet wat was. Denk aan het nu.’ Alsof dat een eenvoudige opdracht is, trachten we te gehoorzamen. Onze innerlijke demonen bieden echter weerstand, waarop hemel en hel versmelten en chaos de overhand neemt. Weerstand heerst alom en na wat een eeuwigheid lijkt, slagen we er in de rust weer te doen keren. Voor even… Vooraleer we weer op adem komen en denken de vreedzaamheid de overhand te bieden, halen de demonen ons in en zit er slechts één ding op: lopen voor ons leven.

“Raketpiloot” dient als voorsmaakje voor een storm die nog moet komen. Een storm waar wij alvast naar uitkijken! Deze storm komt in de vorm van het self-titled IFIDIVIDE en wordt verwacht in februari 2018.

Facebook / vi.be

Related posts
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview King Hiss: 'We zijn een band die altijd z'n eigen verhaal creëert.'

Eind vorige week vernamen we het droevige nieuws dat de Kortrijkse stonermetalband King Hiss na tien jaar een punt zet achter haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ruff Majik - "All You Need Is Speed"

De Zuid-Afrikaanse stonerrockers die zichzelf Ruff Majik noemen, brachten ondertussen reeds vier albums uit. Toch blijven ze nog steeds onder de radar…
AlbumsRecensies

Baroness – Gold & Grey (★★★★★): Ultiem experiment van geluid, tempo, intensiteit en genres

Van muziek bestaat geen eensgezinde definitie, maar het woord zelf komt uit de Griekse oudheid en betekent ‘kunst van de Muzen’. Dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.