Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Hong Kong Dong – “Touching Underwear”

Eindelijk, de Gentse band Hong Kong Dong is terug met een gloednieuwe single genaamd “Touching Underwear”. Deze single zal terug te vinden zijn op hun nieuwste album KALA KALA, dat op 6 oktober in de rekken zal verschijnen. Voor de opnames van deze plaat reisde de ganse band naar Denia te Spanje, een idyllisch vissersdorpje ten noorden van Benidorm. De release van hun debuutalbum dateert al van 2012, dus het werd dringend eens tijd voor een volwaardige opvolger.

De nieuwste single “Touching Underwear” heeft iets heel mysterieus en dat maakt het allemaal heel erg spannend. Het nummer zou de perfecte soundtrack kunnen zijn van een nachtwandeling door een onbewoond dorp, waar het gevaar op de loer ligt en dit terwijl de regen met bakken uit de lucht valt. Met deze single bewijst Hong Kong Dong dat ze de dag van vandaag nog steeds relevant zijn en dat is maar goed ook. Deze single doet ons verlangen naar KALA KALA alleen maar groeien.

Facebook/ Twitter

10 augustus 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Hong Kong Dong – “Touching Underwear””

  1. Marshall schreef:

    What an artist and title combo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief