Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar And the Wolf – “So Real”

“Your beauty burns, but you return, your love to me”, “So Real” is de song van de liefde en van de pijn. Wat we wel gewoon zijn van Oscar & the Wolf met hun gekende duistere, donkere kanten. Hun elektronische kant hebben ze nog uitgebreid en dat wordt meteen getoond in de intro die wel bijna een minuut duurt. We kunnen er niet aan doen, maar die eerste techno deuntjes doen ons wat denken aan de flitsende muziek van de botsauto’s op de kermis. Dat duurt niet lang, andere deuntjes en de stem van zanger Max Colombie brengen ons in een ingetogen flow, die ontspoort in puur verdriet.

“And this is so real. Baby, now it’s your deal. Whatever you do. Whatever you do.” Max Colombie zingt zelf het refrein, maar de stem is veel zachter en heeft iets vrouwelijks. “So Real” is een mix van vanalles. Een droevig popnummer in het refrein, guurder en obscuur in de andere delen en soms wat ronddwalen op de kermis. Raar is dat deze combinatie niet stoort en het gewoon een chill lied is. En botsauto’s of niet, het bewijst dat ze nog steeds het lef hebben om te experimenteren. Niet bang om als gevestigde waarde te verdwijnen, wat ook niet zal gebeuren, want de fans waren lovend. Het eerste nummer van de aankomende nieuwe plaat is zo bekend, wij zijn alvast benieuwd of er nog meer experimentatie aankomt!

 /  /  / 

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Oscar and the Wolf, Anne-Marie, Froukje en meer naar Lokerse Feesten

Het festivalseizoen is nog ver weg, maar de Belgische festivals schakelen de laatste weken een versnelling hoger met aankondigingen om het aftellen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar and the Wolf - "Angel Face"

Het was even schrikken voor de fans van Max Colombie toen die, twee weken geleden, de sociale media-accounts van Oscar and the…
LiveRecensies

Oscar and the Wolf @ Rock Werchter 2023: Dream rock

Oscar and the Wolf is al even een gevestigde waarde in ons land. Het project van Max Colombie levert sinds een tiental…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.