Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single SOHN – “Signal”

S O H N

Twee jaar na zijn indrukwekkend debuut ‘Tremors’ heeft Christopher Taylor, beter bekend als SOHN een nieuw album klaar. ‘Signal’ is daar het eerste voorsmaakje uit en vertoont op het eerste zicht geen grote stijlbreuken of genrewijzigingen in vergelijking met zijn debuut. Het is een kabbelend, late-night song met soulvolle synths en tikkende ritmes. Met de #S2HN beschrijft Sohn dit nummer, vermoedelijk het eerste voorsmaakje van zijn nieuwe plaat.

Terug zijn de ijle synths en uitgekiende percussie die laag boven laag opbouwen naar een heerlijke break op het einde van het nummer. Het is ons nog steeds een mysterie hoe de Londense producer/songwriter met zijn koude beats toch zwoele en warme nummers weet te maken. Het einde van dit nummer is een echte apotheose waarin SOHN zijn synths de vrije loop laat gaan en de beats nog wat meer in de kijker zet. Het succesrecept van ‘Tremors’ is duidelijk nog niet uitgewerkt, wat het beste doet vermoeden voor zijn nieuwe album.

Instagram / Facebook / Twitter / Youtube / Website

 

 

31 augustus 2016

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief